In de kliniek

Ontvangst en vooronderzoek
U wordt ontvangen door onze receptioniste, die uw gegevens noteert. Roken in de kliniek is verboden. Omdat het gebruik van mobiele telefoons storingen in de medische apparatuur kan veroorzaken, moeten zij tijdens uw verblijf in de kliniek worden uitgeschakeld.

Nadat u een vragenlijst ingevuld heeft, zal een van onze artsen u oproepen voor het vooronderzoek. Er wordt dan ook een echo gemaakt om de zwangerschapsduur precies vast te stellen. Zowel bij dit vooronderzoek als later bij de behandeling kan geen begeleider(ster) aanwezig zijn.

Laboratoriumonderzoek
Wanneer uw rhesusfactor niet bekend is, wordt deze door ons bepaald. Indien de zwangerschap verder is dan 7 weken, krijgt u indien u een negatieve rhesusfactor heeft, direct na de behandeling een antiserum toegediend.

Het intakegesprek
Na het vooronderzoek heeft een van onze medewerkers een gesprek met u. Bij dit gesprek kan, indien u dat wilt, uw begeleider(ster) aanwezig zijn.

In het gesprek wordt nader ingegaan op uw wens om de zwangerschap af te breken. De manier, waarop de behandeling plaats vindt, wordt met u besproken. Tijdens het gesprek zullen er ook vragen over uw gezondheid gesteld worden en kan er, indien u dat wilt, aandacht besteed worden aan het gebruik van de verschillende vormen voorbehoedsmiddelen.

Tel.+31 (0) 53 – 4317937

Wilt u een afspraak maken?

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0) 53 - 4317937 of vul ons contactformulier in.

+31 (0) 53 - 4317937

Voor vragen en afspraken.

Adres

Emmastraat 186-188, 7513 BG Enschede